Om inget annat anges bokar du din resa på: info@gertsbusstrafik.com 
alt. under kontorstid på telefon 0476-142 75

torsdag 25 april 2024

BorderShop/Heligenhafen

Fullbokad/väntelista

onsdag 15 maj 2024

Ullared

onsdag 5 juni 2024

BorderShop/Heligenhafen

fredag 30 augusti 2024

Tjejmilen 40 år

lördag 7 september 2024

TRAVEL BY KLANG - Vin & Matweekend i Köpenhamn/Malmö

fredag 14 februari 2025

Sportlovsresa Zillertal

Shoppingresa till Ullared 

Datum: 15/5

Avresetider: 

06:10 Osby jvgst

06:30 Lönsboda g:a marknadsplats

07:00 Älmhults bussterminal
07:25 Traryd busstation

07:40 Markaryd bussterminal

 

15:00 Hemresa

 

Pris: 300 kr/person

 

http://www.gekas.se/


Shoppingresa till BorderShop eller Heiligenhafen

Datum:
25/4 (fullbokad/väntelista)
5/6

 

Avresetider:
05:15 
Älmhults bussterminal
05:15  
Lönsboda gamla marknadsplats - anslutningsbuss på utresan
05:40 Osby jvgst 

 

Färden ner till båten i Rödby går över Öresundsbron. 
Vi stannar för ett stopp på nervägen. 
Överfarten Rödby-Puttgarden tar 45 min. 

BorderShop
Vid ankomst till Puttgarden kör vi direkt till BorderShop för de som önskar åka dit. Tid på BorderShop ca 3 timmar.

Heiligenhafen
Efter avsläpp vid BorderShop kör bussen vidare till Heiligenhafen (ca 25 min resa). Tid i Heiligenhafen ca 2 timmar.

Därefter kör vi och plockar upp vid BorderShop och vidare till färjan. Vi gör ett stopp under hemresan.

Observera att du väljer mellan BorderShop och Heiligenhafen.


Beräknad hemkomst Älmhult ca 21:00

Inköpsvikt:
 100 kg/ pers

Pris: 700:-

 

Obs! Det är ditt ansvar som resenär att ta med godkända handlingar på resan. Ta med giltigt pass.

Tjejmilen 40 år

30/8-1/9 2024

Lördagen den 31 augusti går 2024 års Tjejmilen av stapeln. Det är inte vilken mil som helst, i år är det jubileumsmil med en, enkom för i år, framtagen jubileumsbana. 

 

40-ÅRSKALAS 
Fira med Tjejmilen - Nordens största löparevenemang för kvinnor! 2024 fyller Tjejmilen 40 år och det kommer att firas med stil. Du välkomnas till en historisk dag och en jubileumsbana skapad för enkom detta år. Banan tar dig genom hjärtat av Stockholm, förbi ikoniska platser som det Kungliga Slottet, och bjuder på en unik upplevelse. Följ med oss till Stockholm och bli en del av denna milstolpe med minnen för livet på Tjejmilen!

JUBILEUMSBANAN
Inför Tjejmilens stora 40-års jubileum 2024 har en alldeles unik bana som bara gäller detta år tagits fram. Banan är kontrollmätt och mäter 10 000 meter. Start och mål är vid Sjöhistoriska muséet. Bansträckningen går från Djurgården via Strandvägen till Kungliga slottet för att sedan vända tillbaka till Sjöhistoriska muséet.


BOENDE 

Vi bor på Clarion Hotel Stockholm. Hotellet ligger på livfulla Södermalm, en populär stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. På hotellet finns Element Spa, Eatery restaurang med två barer och ditt eget vardagsrum - Living Room.


Fredag 30/8
06:30 Osby järnvägsstation
07:00
Älmhults bussterminal
07:25 Traryd busstation
07:35 Hamneda, rondellen gamla E4:an

07:50 Ljungby busstation

 

Vi gör två raster på vägen upp till Stockholm. Vi stannar för en bussfika (kaffe och fralla). Lunchen avnjuter vi på gemytliga familjedrivna Stavsjö Krog & Kafé. 

Beräknad ankomst till Stockholm vid ca 15:00-tiden.  Bussen kör direkt till tjejmilens kansli för avhämtning av startlappar. Därefter incheckning på hotellet. Kvällen är fri för egna aktiviteter.


Lördag 31/8
Frukost på hotellet.
Avresa till startplatsen.

Direkt efter loppet kör vi tillbaka till hotellet.                                                        
Kvällen är fri för egna aktiviteter.

 

Söndag 1/9
Frukost på hotellet.


10:00 Efter utcheckning från hotellet kör bussen och parkerar någonstans vid slottet.

15:00 Hemresa från huvudstaden.

18:00 (cirkatid) Än är resans goda inte slut - på Mjölby Stadshotell väntar oss en rejäl och smakrik middagsbuffé. 2-3 varma rätter, sallader, kall buffé med olika snittar, charkuterier, smör och bröd, ostar, kex, marmelad och färsk frukt. Det är vi väl värda!

21:30 Beräknad ankomst till Ljungby.
22:30 Beräknad ankomst till Älmhult.

 

I resans pris ingår: Resa i helturistbuss, bussfika (kaffe/te och fralla) & lunch på uppresan, middagsbuffé på hemresan, två övernattningar i dubbelrum, inkl frukost.  

 

Pris 3 300:-
Enkelrumstillägg: 1 310:- 


Anmälan till loppet gör du själv på TJEJMILEN

 

På hotellet, Clarion Hotel Stockholm:

 • Elements Spa
  Hotellets spa ger gästerna möjlighet till ett skönt bad i en varm pool, en uppfriskande dusch i vår snödusch, en avkopplande massage eller ett stärkande yogapass. Alla hotellgäster har reducerad entréavgift till Elements Spa
 • Restaurang Eatery Social
  Du praktiskt taget trillar in i Eatery Social när du kommer in genom entrén till hotellet. Här möts Nord-, Syd- och Centralamerika med Södermalm i ett smakrikt möte. Menyn kompletteras med en brokig skara drycker från när & fjärran.
 • Gym
  På plan 2 finner du ett väl utrustat gym med 16 maskiner för kondition, styrka och rörelse. Du tränar med utsikt över Eriksdalslunden och tillgång till gymmet är fritt för alla hotellgäster. På löpband och cyklar har ni TV och internet och
  dockningsmöjlighet för iPod/iPhone. 

TRAVEL BY KLANG - Vin & Matweekend i Köpenhamn/Malmö

Datum: 7-8 september

Reseprogram

Denna resa genomförs av Travel By Klang. Resan körs av chaufför Tony Klang och reseledare är Jessica Bergström. Självklart med en buss från Gerts Busstrafik. 

 

Dag 1

Avresa från:

06:15 Växjö bussterminal (hållplats X)

06:30 Växjö Smedjegatan 49 vid Metronik (parkering innanför staket)

06:55 Gottåsa vägskäl busshållsplats

07:30 Älmhults bussterminal

08:00 Lönsboda marknadsplats

08:10 Boalt busshållsplats

08:20 Osby järnvägsstation

 

Vi stannar för frukostbuffé på anrika Hurva Gästgivaregård. Allt sedan 1972 har krögarfamiljen Peter och Kristina Herrmann vårdat och fört den skånska gästgivaretraditionen vidare.

 

Via Öresundsbron kör vi vidare in till dejliga Köpenhamn och dess vackra centrum. Här får vi både lite egen tid och en kortare guidad stadspromenad innan vi besöker mysiga GP Wineshop & Bar på Kattesundet 10. Här får en en vinsmakresa av den högre skolan med fem fina mycket smakrika Italienare, genom provningen guidas vi av vingurun och en av delägarna till GP Vinbar Dennis Bach Groth. Till provningen serveras vi en lättare välsmakande tapasmeny.

 

Vi reser nu åter tillbaka över sundet och checkar in på 4-stjärniga mycket centralt belägna Elite Esplanad i Malmö, med endast en kort promenad når du mysiga lilla torg och alla centrala delar av Malmö. Av en händelse så ligger kvällens Asiatiska smakexplosion på Restaurang Quan i bottenvåningen på hotellet så vi behöver inte ens ta på jackan innan middagen.

 

På kvällen äter vi på moderna Restaurang Quan som är berömda för sin Asiatiska fusionmeny som är en modern twist på det asiatiska köket. Vi äter deras sharingmeny där vi i stort sett smakar av hela deras underbara meny. Mätta och goa med ett underbart mat och reseminne i bagaget så beger vi oss enskilt eller i grupper ut i Malmös rikliga nattliv.

 

Dag 2

För de som vill kan man ta sig en rejäl sovmorgon innan hotellets fantastiska frukost intages. Dagen tillbringas i Malmö centrum för egen tid och för de som vill åka ut till Hyllie och besöka Emporia så kör vi er ut med bussen och vi reser hemåt framåt eftermiddagen.

Beräknad ankomst Växjö ca 18:00

 

I resans pris ingår: Bussresa i helturistbuss, färje-, bro- och vägavgifter, reseledare med från Sverige, frukostbuffé på Hurva Gästis, boende 1 natt på Elite Esplanad i Malmö **** del i dubbelrum inkl. frukost, Vinprovning av 5 viner på GP Vinebar i Köpenhamn med möjlighet att köpa med sig viner, Restaurang Quans stora sharingmenu till middag.

 

Pris del i dubbelrum: 3 750 kr
Enkelrumstillägg: 700 kr

OBS! Kom ihåg giltig resehandling

Bokning sker hos Travel by Klang här

Sportlovsresa till Zillertal, Österrike, 9 dagar

Datum: 14-22/2 2025

Zillerdalen ligger oss varmt om hjärtat och i år bor vi i byn Zell am Ziller. En liten by med allt du behöver; restauranger, skidbutiker, apotek och turistinformation. Och självklart närheten till de fyra stora skidområdena; Mayrhofen, Zell am Ziller, Hintertux och Kaltenbach med sina 506 km pist.

 

Som om inte ett sagolandskap av snö, riktigt bra skidåkning i ett av Österrikes mest populära områden och uppfriskande After Ski vore nog, så ska vi njuta av det stärkande österrikiska köket på Gasthof Zellerstuben.

 

Avfärd fredag 14/2 kl 15:00 ifrån Gerts Busstrafik, Spångatan 15. 

 

Som vanligt reser vi i helturistbuss med största komfort. Vi gör pauser längs med vägen för att äta samt fixa våra kvälls- och morgonbestyr. Vi stannar för en gemensam frukost. 

Väl på plats kör bussen dagligen till skidbackar i ett närområde av 15-30 minuter.

Priser:
Person i dubbel- eller flerbäddsrum: 10 250:-
Barn 0-2 år: 3 450:-
Barn 3-7 år: 6 850:-
Barn 8-11 år: 8 300:-

Barnpriserna gäller för barn i delat rum med 2 fullt betalande.


Enkelrumstillägg: 1 500:-


I priset ingår: 
Resa i helturistbuss, färjebiljetter, vägskatter, del i dubbel- eller flerbäddsrum, frukost lördag-fredag (7 dagar), middag lördag-fredag (7 dagar), samt tillgång till dusch på avresedagen.

Liftkort ingår inte i priset. För priser se zillertal.at Liftkortet gäller i hela dalen, inkl. lokalbussar och smalspårsjärnvägen. 

Vi reserverar oss för valutaändringar. 

 

Obs! Kom ihåg passet! 

Bokning

Om inget annat anges bokar du din resa på: info@gertsbusstrafik.com 
alt. under kontorstid på telefon 0476-142 75

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.